• .....
  • ..... ......................

 

 

Home
Naast het merk OPEL zijn wij ook dealer van het merk ISUZU.

Het is niet toevallig dat wij ook het merk ISUZU verkopen, in het verleden was ISUZU een onderdeel van General Motors en sinds vele jaren is ISUZU leverancier van dieselmotoren voor OPEL.

Al meer dan 30 jaar staat ISUZU in Japan op de eerste plaats dankzij de uitmuntende prestaties en vooruitstrevende techonologie. ISUZU is ook in Europa al vele jaren vertegenvoordigd met een compleet leverings programma.

ISUZU is wereldwijd één van de grootste fabrikanten van pick-ups en vrachtwagens, alsmede één van de allergrootste producenten van dieselmotoren ter wereld.

Het leveringsprogramma bestaat uit een uitgebreide reeks pick-ups en een complete serie lichte trucks, de N-series.
ISUZU D-MAX

Voor veel automobilisten is de pick-up een uiterste zinvol alternatief voor de duurdere SUV. De nieuwe ISUZU D-MAX is daar een prima voorbeeld van door zijn practische gebruiksmogelijkheden, moderne technologie , een hoog comfortniveau en een moderne vormgeving.De D-Max is zowel en avonturier als een werkpartner en heeft een fikse laadcapaciteit én veel zitruimte.

De D-Max pick-upreeks bestaat uit negen verschillende modellen en is leverbaar met twee-of vierwielaandrijving. Voor de motorisatie is er de keuze uit krachtige turbodieselmotoren met 2.5 liter of een 3.0 liter. Beide zijn commonrail motoren en voldoen aan de euro4 emissienorm.

 

ISUZU N serie lichte trucks

Krachtig beresterk, uiterst betrauwbaar, veelzijdig en veilig zijn de belangrijkste kenmerken van de ISUZU N-series trucks, die in Nederland op de markt zijn gebracht. Deze trucks bieden uitstekende mogelijkheden voor het vervoeren van lichte vracht in steden en middellange afstanden. De ISUZU N-series trucks, ook leverbaar met een smalle kabine, staan bekend om hun superieure prestaties en hun grote bedieningsgemak. De krachtige, zuinige dieselmotoren leveren duurzaam hoge prestaties en voldoen aan de strenge Europese normen op het gebied van emissie-eisen en geluidshinder.

De ruime cabine van de N-SERIES is prima toegankelijk en biedt de bestuurder een optimale stuurpositie. De grote voorruit, de electrisch bediende zijruiten, het dakventilatieluik en veel extra opbergruimte zorgen voor veel comfort en gebruiksgemak. De N-series is met ingang van 2006 uitgebreid met de NKR(smalle cabine) versie. De N-series van ISUZU bestaat uit zes verschillende modellen met tal van opbouwmogelijkheden. De N-series heeft twee jaar volledige garantie op alle onderdelen, ongeacht het aantal kilometers, en vijf jaar garantie (of maximaal 150.00) op de aandrijflijn.

  

Controleer hier uw A.P.K datum!     

   

 

Compuexpert