• .....
  • ..... ......................

 

 

Modellen
 

Isuzu D-Max

 

Vergis u niet: deze oogstrelende verschijning is met 1 ton laadvermogen en 3,5 ton trekkracht een van de krachtigste wagens in zijn segment. Uitgerust met de legendarische Isuzu 2.5 of 3.0 turbodieselmotor doet deze pick-up moeiteloos wat u hem vraagt, terwijl u vanuit het comfortabele interieur de volledige controle behoudt. Zijn machtige front en bumpers dwingen respect af; een Isuzu D-Max rijdt nooit ongemerkt voorbij. Ook wordt de Isuzu D-Max ingeschreven als lichte vracht en fiscaal als bedrijfsvoertuig beschouwd. Toch blijft werkkracht zijn grootste verdienste. Daarom mag u deze robuuste schoonheid met recht een beest noemen. Voor wie wil presteren met stijl is de Isuzu D-Max een droom op wielen.

 

Een droom met 5 jaar garantie.
3 jaar basiswaarborg + 2 jaar (of 150.000 km) op de aandrijflijn* van uw Isuzu D-Max. Aanbod enkel geldig voor voertuigen ingeschreven in de Benelux.

*aandrijflijn = shortblock, versnellingsbak, cardanassen en achterbrug (remmen, koppeling en homokinetische koppelingen van de aandrijfassen zijn niet inbegrepen in deze verlengde waarborg)

 

 

 

 

 

De Isuzu N-Series

 

Isuzu N-Series is dé kameleon onder de trucks voor lichte vracht. Al meer dan 80 jaar staat hij wereldwijd op nummer één omwille van zijn uitmuntende prestaties en zijn vooruitstrevende technologie.
Met zijn 6 verschillende modellen en oneindige opbouwmogelijkheden (waarvan Isuzu zelf er 3 standaard aanbiedt) is de N-Series truck de meest flexibele die er bestaat. Zo bestaan er krachtige zwaargewichten met uitzonderlijk betrouwbare motoren die je al kan besturen met een rijbewijs B en kunnen alle modellen geleverd worden met de nieuwe NEES 2 automatische versnellingsbak.

Ontdek wat de N-Series u te bieden heeft...

       

             

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compuexpert